Зидан: Не мога да си представя Реал без Навас


Зидан: Не мога да си представя Реал без Навас
Снимка: Getty Images/Guliver

2134 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обяви, че се надява вратарят Кейлор Навас да остане в клуба и не знае да има такова желание. По-рано тази седмица се появи информация, че 32-годишният костариканец е подал молба за трансфер и е близо до преминаване в ПСЖ.

"Кейлор сега е с нас, той иска да бъде с нас. Той винаги е бил професионалист. Предстоят ни много мачове, аз разчитам на него. Навас винаги е бил и ще бъде важен играч за Реал. Затова не мисля за негово напускане. Не мога да си представя отбора без него", заяви Зизу.

Навас обаче желае да играе постоянно, а в "кралския клуб" се явява резерва на Тибо Куртоа. Интерес към него проявява Пари Сен Жермен. Навас е в Реал от 2014 г. През миналия сезон взе участие в 10 мача от испанския шампионат, в които допусна осем гола. Той извади топката от мрежата си и два пъти в три мача от Шампионската лига. С "кралския клуб" Навас стана три пъти победител в Шампионска лига и веднъж шампион на Испания.

Преди няколко дни се появи информация, че треньорът на ПСЖ -Томас Тухел, държи да привлече Навас- ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички