И Неймар вече не може да чака Барселона, постави ултиматум на каталунците


И Неймар вече не може да чака Барселона, постави ултиматум на каталунците
Снимка: Getty Images/Guliver

12696 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар поискал от Барселона по-бързо да реши въпроса с неговия трансфер, съобщи El Mundo Deportivo. Бразилецът е недоволен от това, че каталунският клуб така и не успява да се договори с парижани за него.

Неймар иска колкото може по-скоро да има нов клуб. Според изданието Барса трябва днес да направи ново предложение за острието. Испанският гранд обаче иска от Неймар да направи изявление, че иска да играе единствено на "Камп Ноу", а бразилецът отказва, тъй като се опасява, че ПСЖ няма да го пусне в Барселона, а със своите думи ще си затвори възможността да премине в Реал Мадрид.

Барселона по-рано предлагаше на ПСЖ да вземе Неймар под наем за два сезона с опция да го закупи за 120 млн. евро през лятото на 2020 г. или за 170 млн. през 2021 г. И двата варианта бяха отхвърлени от френския клуб. Това лято каталунците вече реализираха два големи трансфера, купувайки полузащитника Френки де Йонг и нападателя Антоан Гризман. Освен това ръководството на ПСЖ е в лоши отношения с колегите си от "Камп Ноу" и това засега прави трансфера на Неймар невъзможен.

Вчера медиите във Франция обявиха, че Реал Мадрид е изпратил поредна оферта към ПСЖ за Неймар, но тя моментално е била отхвърлена. Каква е била офертата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички