Не е само Мбапе: Още един ас на ПСЖ поиска в Реал Мадрид!


Не е само Мбапе: Още един ас на ПСЖ поиска в Реал Мадрид!
Снимка: Getty Images

3789 0

Не само Килиан Мбапе иска в Реал Мадрид - още един негов съотборник в Пари Сен Жермен желае да играе за Кралския клуб. Испанецът Пабло Сарабия иска да се завърне на "Бернебеу" - мястото, където стартира неговата кариера в професионалния футбол.

29-годишният атакуващ халф играе под наем в тима на португалския Спортинг Лисабон и се представя на много добро ниво. Тимът обаче няма финансовите възможности да задържи Сарабия за постоянно, а и самият играч би искал да се развива в по-голям клуб.

Според испанското издание El Nacional, амбициите на Сарабия са да си изработи трансфер обратно в Реал Мадрид, където не успя да пробие в младежките си години. След това испанецът премина през отборите на Хетафе и Севиля, за да стигне до ПСЖ, където отново не успя да пробие сред титулярите.

Подобно на съотборника му в ПСЖ Килиан Мбапе, който се очаква да премине в Реал през лятото като свободен агент, и Сарабия се надява да заиграе в редиците на Карло Анчелоти. И двамата са способни да заменят провалилия се Еден Азар, който има последен шанс да се докаже в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички