Сега или никога: Еден Азар с последен шанс да докаже, че има място в Реал Мадрид


Сега или никога: Еден Азар с последен шанс да докаже, че има място в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/колаж SportLive

2035 0

Гледката как Еден Азар седи на резервната скамейка на Реал Мадрид вече не изненадва никого, а за това говори и фактът, че е прекарал на нея 930 от последните 960 минути, в който отборът му е имал мач, пише "Marca" в свой материал.

За последен път белгиецът бе титуляр на 28 септември в двубоя срещу Шериф Тираспол от Шампионската лига и бе заменен в 65-ата минута. В Ла Лига пък не е играл от 6 ноември (8 минути срещу Райо Валекано).

Испанското издание пише, че с оглед на положителните проби за коронавирус в Реал Мадрид, сега Еден Азар ще има един последен шанс да докаже, че има място в състава на Карло Анчелоти!

Родриго, Асенсио и Гарет Бейл дадоха позитивни тестове в последните дни и това означава, че Азар, може би, ще получи възможност да си партнира в предни позиции с Винисиус и Бензема в утрешното (19.12.) домакинство на Кадис.

В същото време, ако Анчелоти и този път не му гласува доверие като титуляр, това ще е ясен сигнал, че клубът има намерение да се раздели с него по време на зимния трансферен прозорец, завършва материала си "Marca".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички