Конте прекъсна ваканцията си в Египет - Реал го обявява още днес?


Конте прекъсна ваканцията си в Египет - Реал го обявява още днес?
Снимка: Getty Images/Guliver

1207 0

Бившият мениджър на Челси и селекционер на Италия - Антонио Конте, е фаворитът да поеме Реал Мадрид след като треньорът на тима Хулен Лопетеги бъде уволнен. Последното най-вероятно ще се случи тази вечер, тъй като ръководството на клуба се събира на извънредно заседание тази вечер.

Според изданието "Tiempo de Juego" 49-годишният Конте е прекъснал почивката си в Египет и е отлетял за Лондон, където живее към момента. Очаква се в английската столица той да уреди документално вече бившите си отношения с Челси и да се насочи към Мадрид. Възможно е още тази вечер управата на испанския гранд да обяви името му като нов наставник на отбора.

ИЗНЕНАДВАЩО НОВО ИМЕ ЗА ПОСТА НА ЛОПЕТЕГИ В РЕАЛ МАДРИД

Както е известно, от седмици се говори, че ръководството дава последен шанс на Лопетеги да се докаже в Реал в мача с Барселона. Той обаче не само, че не победи, но и падна разгромно с 1:5. Това бе и петият мач на "Кралския клуб" в първенството, в който няма победа. Реал се смъкна до незавидното девето място в класирането, като за последно е бил в подобно положение преди 17 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички