Извънредна среща в Реал Мадрид тази вечер, очаква се потвърждение на треньорската рокада


Извънредна среща в Реал Мадрид тази вечер, очаква се потвърждение на треньорската рокада
Снимка: Getty Images/Guliver

1036 0

Ръководството на Реал Мадрид ще обсъди евентуалната треньорска рокада в отбора на събрание тази вечер, съобщи микроблогът на мадридския вестник AS в Туитър.

Почти сигурно е, че ще бъде утвърдено решението за раздяла с Хулен Лопетеги и замяната му с Антонио Конте. Срещата на босовете на "кралския клуб" ще започне в 20:00 ч. българско време.

Според информациите, бившият наставник на Ювентус, Челси и Италия Антонио Конте вече е дал съгласието си да оглави гранда от Мадрид. В неделя Реал претърпя разгромно поражение от вечния конкурент Барселона с 5:1 на "Камп Ноу". Отборът загуби пет от последните си седем срещи и след 10 кръга от първенството е на девета позиция.

БАЩАТА НА ЛОПЕТЕГИ: СИНЪТ МИ БЕ ОГРАБЕН С 50 ГОЛА

Според Marca испанският специалист дори се е сбогувал с играчите си след загубата. 52-годишният Лопетеги е благодарил на футболистите за съвместната им работата в продължение на четири месеца и половина и е завършил речта си с думите: "сбогувам се с вас, за всеки случай".

Лопетеги бе назначен на поста малко преди началото на Мондиала в Русия и по тази причина Испания остана без селекционер броени дни преди старта на Световното. В същото време Лопетеги даде да се разбере пред медиите, че няма намерение сам да подава оставка. Ето какво заяви след поражението в Ел Класико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички