Натискът върху Барселона се увеличава, ПСЖ поиска и Гави след Дембеле и Фати


Натискът върху Барселона се увеличава, ПСЖ поиска и Гави след Дембеле и Фати
Снимка: Getty Images

2570 0

На Барселона не е никак лесно да оформи състава си и да привлече всички желани нови играчи заради финансовите проблеми, които има. Освен това и футболистите, които имат каталунците са "под прицел" и са желани от европейски грандове.

ПСЖ преследва трети играч на Барселона

След като се очаква единствено финализиране на сделката на Усман Дембеле в Пари Сен Жермен, както и интересът, който парижани имат към Анду Фати, вече се вълнуват и от трети играч. Това е Гави, твърди "Mundo Deportivo".

19-годишният испански полузащитник е сочен за един от любимците на новия старши треньор на Пари Сен Жермен Луис Енрике. Той е близък приятел с агента на играча Иван де ла Пеня. Освен това Гави записа едни от най-силните си мачове под ръководството на Луис Енрике в Испания.

Френският клуб обаче е получил категоричен отказ от Барселона. Наставникът на испанския гранд Шави Ернандес се е срещнал лично с Гави след появилите се информации, за да го увери колко е важен за тима и че няма намерение да се разделя с него. Това обаче не променя факта, че дни преди началото на новия сезон Барса е регистрирала едва 13 играчи, като сред тях не са новите попълнения, които може да напуснат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички