Напуска ли Барса: Фен хвана на тясно Дембеле, за да го пита за Челси (ВИДЕО)


Напуска ли Барса: Фен хвана на тясно Дембеле, за да го пита за Челси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4883 0

Бъдещето на крилото на Барселона Усман Дембеле продължава да е обект на множество спекулации. В последните дни се появиха информации, че Дембеле е взел решение да продължи кариерата си във Висшата лига в отбора на Челси - сведение, което не е получило официално потвърждение.

Спекулациите за трансфер в Челси накараха футболен привърженик да пита лично Усман Дембеле за неговите планове. В социалните мрежи се появи видео, на което фен среща Дембеле на улицата, докато футболистът е в автомобила си. Следва въпрос, на който всички търсят отговор:

"Оставаш ли в Барселона?", пита фенът. "Да", отговаря еднозначно Дембеле. "Чух, че може да отидеш в Челси", допълва запалянкото. "Само спекулации", отвръща му Дембеле. "Тухел не се ли интересува от теб?", пита настоятелно привърженикът. На което Дембеле му отвръща: "Чувствам се добре в Барселона".

Разговорът с Дембеле може да видите във видеото под статията. В същото време продължава да се спекулира и с бъдещето на Френки де Йонг, а последните информации гласят, че е все по-близо до трансфер в Манчестър Юнайтед.

Още футболни новини четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички