Напрежение на терена: Валверде пробяга почти целия терен, за да поправи грешка на съотборник и след това го нападна (ВИДЕО)


Напрежение на терена: Валверде пробяга почти целия терен, за да поправи грешка на съотборник и след това го нападна (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5649 0

Мачът, който Реал Мадрид трябваше да реши тази събота срещу Майорка, не беше никак лесен. "Белите" спечелиха с минимум, давайки минути на по-рядко ползвани играчи. Това обаче не спря възпитаниците на Карло Анчелоти, които свършиха своята задача, а играчи като Винисиус бяха запазени за мача със Сити, играейки малко време.

Винисиус записа малко минути срещу Майорка

По време на срещата имаше моменти на напрежение, като този, който камерите уловиха между Валверде и Браим Диас. Нападателят опитваше сам да стигне до опасност пред противниковата врата, избягвайки умело няколко съперника, но след това загуби топката. Точно тогава уругваецът Феде Валверде трябваше да претича почти целия терен с пълна скорост, за да върне топката.

Опасна контра срещу Реал Мадрид

Още: Шедьовър приближи Реал Мадрид до 36-ата титла (ВИДЕО)

След като опасността бе предотвратена, той Диас, че не е подал топката по-рано. Често срещан инцидент на игрището, който обаче не остана незабелязан от камерите. "Докосни ши**ната топка, докосни ши**ната топка", каза Валверде на своя съотборник. За късмет на белите, опасността беше пресечена и въпреки че се провалиха на няколко пъти по-късно, трите точки отидоха в испанската столица. А Карло Анчелоти си припомни безумна постъпка от миналия престой в Реал Мадрид.

Още: Интересно: Жена скри топката на Винисиус Жуниор! (ВИДЕО)

Желана фланелка е отвела Ерлинг Холанд в съблекалнята на Реал след 3:3

Джуд Белингам коментира позицията си на терена и се възхити от двама съотборници в Реал Мадрид

Карло Анчелоти стана първият треньор с 200 мача в Шампионска лига

Страхотен момент: Звезда на Сити не игра, но си поиска фланелката на Лука Модрич (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички