Карло Анчелоти си припомни безумна постъпка от миналия престой в Реал Мадрид


Карло Анчелоти си припомни безумна постъпка от миналия престой в Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

1775 0

Карло Анчелоти коментира състоянието на Едер Милитао. Централният защитник се завърна след дълго лечение на травма, но покрай това, италианецът се сети и за една шокираща случка от предния му престой начело на Реал Мадрид.

"Милитао вече се чувства отлично. Няма болка, готов е за игра. Той работи много и това даде резултат. Все още не е готов за пълни 90 минути, но скоро и това ще бъде факт. Със сигурност има вариант да вземе участие срещу Майорка и Манчестър Сити", сподели Анчелоти.

Сами Кедира стартира като титуляр през 2014-та

Още: Карло Анчелоти стана първият треньор с 200 мача в Шампионска лига

"Когато видя, че един играч е в добра кондиция, не гледам колко минути е изиграл в официални срещи. Такова бе положението със Сами Кедира по време на финала за Шампионска лига през 2014-та. Мисля, че нямаше дори една изиграна минута от много време насам, но въпреки това го пуснах титуляр", разказа още Анчелоти.

Постъпката на татко Карло обаче бе доста рискована и за малко не му изяде главата. Кедира определено не бе в оптимално състояние и напусна игра в 60-та минута във въпросния финал с Атлетико Мадрид, а Иско влезе вместо него. Реал Мадрид изравни чрез Серхио Рамос, в добавеното време, а после успя да спечели с 4:1 след продължения.

Карло Анчелоти: Исках Реал Мадрид да има предимство преди реванша на "Етихад"

Лекото предимство на Реал Мадрид от 9 дни, за което Анчелоти призна, а Гуардиола се ядоса

Да сториш немислимото: 5 играчи, спечелили Шампионска лига и световното първенство в един сезон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички