Напрежение! Ансу Фати е на нож с агента си заради Барселона, не иска да напуска "Камп Ноу"


Напрежение! Ансу Фати е на нож с агента си заради Барселона, не иска да напуска "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images

2136 0

Суперагентът Жорже Мендеш става все по-разочарован от клиента си Ансу Фати, според каталунските медии.  Ансу изпитва затруднения за игрово време в Барселона и Мендеш иска да види как ще се развие кариерата му в друг отбор. Естествено подобен ход за Фати също му носи комисиона.

Фати е непреклонен в решението си

Агентът съставил пакет, включващ Фати да се насочи към Уулвърхемптън, а Рубен Невес да се насочи в другата посока това лято, но отказът на Фати от тази сделка заплашва да стопира сделката.

"Блауграна" наистина искат да продадат Ансу и според съобщенията Мендеш е казал на клуба, че ще го премести, но и MD, и Sport съобщават, че Ансу е останал непреклонен в желанието си да остане. Мендеш е наясно, че ако окаже прекалено голям натиск ще развали отношенията си с клиента. Жорже Мендеш дори и публично потвърди, че Фати иска и ще остане при каталунците.

С договор до 2026 г. Ансу държи цялата власт, както Френки де Йонг миналото лято. Барселона може да се наложи да търси други методи за набиране на средства това лято, освен ако не промени мнението на някои от своите играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички