Ще напусне ли Модрич Реал Мадрид? Хърватинът взе решение


Ще напусне ли Модрич Реал Мадрид? Хърватинът взе решение
Снимка: Getty Images/Gulliver

2397 0

Носителят на "Златната топка" за 2018 година Лука Модрич смята да изпълни договора си с Реал Мадрид и няма намерение да напуска "Сантяго Бернабеу". През последната година имаше различни спекулации относно бъдещето му, но в крайна смета избра да остане в "белия балет".

Според AS 34-годишният хърватин е взел решение да не води преговори с други отбори до завършване на контракта си, който е до лятото на 2021 г. През настоящия сезон, който е прекъснат заради пандемията от коронавирус, халфът изигра 30 мача за отбора, в които вкара пет гола и асистира за пет.

Изданието допълва още, че хърватинът е дал да се разбере на треньорския щаб, че ако не се чувства в добра форма, то дава път на младите играчи в тима. Модрич премина в Реал от Тотнъм през 2012 г. Заедно с отбора той стана шампион и носител на Купата на Испания, трикратен носител на Суперкупата на страната и Суперкупата на УЕФА, четири пъти спечели Шампионска лига и световния клубен шампионат. През 2018 г. получи "Златната топка" и с това сложи край на 10-годишната хегемония на Роналдо и Лионел Меси за ценния приз. А кои са тримата нападатели, които Зидан иска в Реал Мадрид - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички