Най-сетне се намери човек в Барселона, който да коментира решението на Меси


Най-сетне се намери човек в Барселона, който да коментира решението на Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1813 0

Само преди няколко дни Лионел Меси официално обяви, че ще остане в Барселона, тъй като не желае да е стига до съдебни битки с клуба. Това бе е и единствената официална реакция, като от "Камп Ноу" не дадоха своя коментар. Първият престрашил се да се изкаже е вицепрезидентът Пау Виланова.

"Радваме се, че Лео е при нас и е част от проекта ни. Все пак трябва да се вслушаме в неговите думи, за да намерим правилното решение. Сега се намираме в началото на нов и вълнуващ проект от развитието на Барселона. Всички в клуба - на някакъв етап - сме имали някакви съмнения относно случващото се, но решихме да продължим напред", заяви Виланова.

Меси обяви, че е имал желанието да напусне Барселона и го е обявил пред Хосеп Мария Бартомеу отдавна. Президентът на каталунците обаче не е спазил обещанието си, че аржентинецът може да си тръгне в края на сезона. Това бе и една от причините Меси да атакува президента публично. През март идната година ще се проведат президентските избори в клуба, като вече има и насрочени дати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички