Началото на края: Бъдещето на Симеоне в Атлетико е ясно


Началото на края: Бъдещето на Симеоне в Атлетико е ясно
Снимка: Guliver/GettyImages

8326 0

По всичко изглежда, че Ателтико (Мадрид) ще претърпи сериозни проблеми след по-малко от две години. До този извод стигаме, след като днес "Марка" съобщава, че старши-треньорът Диего Симеоне е стигнал до споразумение с ръководството на тима договорът му да бъде намален с две години.

Това ясно показва, че "дюшекчиите" започват изграждането на нов проект, след като Диего Симеоне най-късно през лятото на 2018 година ще напусне клуба и няма да подновява наново своя контракт. Смята се, че аржентинският специалист може да напусне в посока Интер (през лятото на 2017 година), но все пак по-вероятно е той да остане начело на мадридчани и за следващата кампания.

ОСЪСЗНАВА ЛИ РОНАЛДО, ЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА?

Напускането на Симеоне ще стане точно преди Атлетико да се премести в новия си дом - "Естадио Олимпико де Мадрид". Проблемът е, че този проект ще попречи на ръководството да се занимава изцяло с отбора и по всяка вероятност с Чоло от тима ще си тръгнат и част от най-големите звезди.

Най-интересно ще е положението около Антоан Гризман, който остана на "Висенте Калдерон" заради своя наставник. Почти всички от новите футболисти, и най-вече Николас Гайтан, също подписаха с Атлетико, благодарение на Симеоне.

Самият треньор подписа 5-годишен договор през март 2015 година, но сега вече са премахнати две от тези години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички