Меси: Сега съм по-малко обсебен от идеята да вкарам гол


Меси: Сега съм по-малко обсебен от идеята да вкарам гол
Снимка: Getty Images/Guliver

1707 0

Капитанът на Барселона и Аржентина Лионел Меси сподели, че вече не е толкова обсебен от реализирането на голове. Сега той твърди, че за него е най-важно да помогне максимално на отбора си. Суперзвездата отбеляза, че вижда в момента, че има по-важни неща от футбола в световен мащаб.

"Сега съм много по-малко обсебен от отбелязването на гол. Сега се старая максимално да помогна на отбора, да направя всичко възможно за успеха", призна Меси, цитиран от "Marca".

"Като цяло съм много притеснен от ситуацията по света. Неравенството е един от най-големите проблеми. Много е важно всички да имат еднакъв достъп до вода, храна, електричество, особено в условията на пандемия. Възхищавам се и се гордея с тези мои сънародници, които дори в трудните времена сега продължават да се грижат за тези, които най-много се нуждаят от помощ", каза още звездата. А какъв жест направи той към съотборниците си в националния тим вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички