Меси призна: Днес вече мисля за завършване на кариерата ми в Барселона


Меси призна: Днес вече мисля за завършване на кариерата ми в Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

2777 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси отново говори за момента, в който е обмислял да напусне каталунския клуб, тъй като е бил наранен от обвиненията в укриване на данъци. Аржентинецът обаче призна, че никога не е получил официална оферта, защото всички са знаели, че той не иска да напуска "Камп ноу".

"По това време с цялата тази каша с хазната исках да напусна, не за да си тръгна от Барселона, а за да си тръгна от Испания. Чувствах, че се отнасят към мен несправедливо и не исках да оставам повече. Никога обаче не получих официална оферта, защото всички знаят, че искам да играя за Барселона", коментира 32-годишният Меси в интервю за RAC1.

"Това беше много труден период за мен и семейството ми, защото хората не знаят какво точно се случваше. Всичко беше тежко, но е по-добре, че се случи, когато децата ми още бяха твърде малки, за да разбират", допълни шесткратният носител на "Златната топка". "Днес вече мисля за завършване на кариерата тук. Особено заради начина, по който се чувствам в този клуб, както и заради това как се чувства семейството ми в този град", завърши Меси. А откъде, според него, е дошла атаката с данъчните вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички