Меси за данъчните проблеми: Това беше атака от Мадрид


Меси за данъчните проблеми: Това беше атака от Мадрид
Снимка: Gulliver/GettyImages

4412 0

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси не бе изключение от многото футболисти в Испания, които си имат проблеми с властите заради укрите данъци. Той смята, че обвинението към него е било атака от Мадрид, за да може да отслабне неговия имидж пред обществото.

"Това беше заповед от Мадрид да ме атакуват и преследват, за да се възползват от момента ми на слабост. Беще изключително труден момент за мен. Говореха какви ли не неща за мен, баща ми и семейството ми", заяви Меси пред Sport. 

Аржентинецът обаче заяви, че въпреки това не е мислил за раздяла с каталунците. "Беше трудна година, защото освен тези неприятности, имах и контузия. Освен това, беше годината на Световното в Бразилия. Беше неприятно, защото се казаха много неща, които не бяха на място".

Също така той отправи и лека критика към испанския клуб заради политиката им, свързана с академията."Клубът загуби малкоот връзката си с школата. Важни играчи си тръгнаха, а това трябва да се случва изключително рядко в най-добрия клуб в света". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички