Емоционалното сбогуване на Меси със Суарес, в което отново обвини ръководството на Барселона


Емоционалното сбогуване на Меси със Суарес, в което отново обвини ръководството на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2728 0

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси се сбогува с Луис Суарес, който вече не е част от каталунците. Двамата са много добри приятели и извън терена, като семействата им често ходеха заедно на почивка и никога не са крили добрите си взаимоотношения.

Меси не пропусна да обвини ръководството, че не са се отнесли по най-добрия начин със Суарес. Както е ясно, аржентинецът не подържа никак добри отношения с Хосеп Мария Бартомеу. "Вече схващах идеята, но днес влязох в съблекалнята и истината ме застигна. Колко трудно ще бъде да не продължавам да споделям ежедневието с теб, както на терена, така и извън него. Ще ми липсваш толкова много. Преживяхме много години, много изпито Мате, обеди, вечери... Много неща, които никога няма да бъдат забравени, всеки ден заедно", пише Меси в Instagram.

"Ще е странно да те видя с друга фланелка, още повече да се изправя срещу теб. Заслужаваше да бъдеш изпратен като това, което си: един от най-важните играчи в историята на клуба, постигнал много както с отбора, така и индивидуално. Но не го направиха както трябва, но истината е, че в момента нищо не ме изненадва. Желая ти всичко най-добро в това ново предизвикателство. Много те обичам, много те обичам. До скоро, приятелю", написа още той. А как Луис Суарес се сбогува с Барселона - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички