Пике потвърди за клаузата в договора между Барселона и Лео Меси


Пике потвърди за клаузата в договора между Барселона и Лео Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

13650 0

В последните новини се спекулира новината, че в договора между Лионел Меси и Барселона, който бе подновен за последно през 2017 година има любопитна клауза. Става въпрос за това, че аржентинецът може да напусне във всяко едно лято до края на контракта си.

Сега тази новина потвърди друга клубна легенда - Жерар Пике. В миналото по подобен начин от "Камп Ноу" си тръгваха бившите капитани Карлес Пуйол, Шави и Андрес Иниеста.

"Знам, че Меси може да си тръгне без пари във всяко едно от летата до края на договора му. Всички обаче знаем колко е отдаден Лео на Барселона и мен лично това изобщно не ме притеснява. Той си е изработил правото да има избор какво да прави с бъдещето си след всичко, което даде на отбора", коментира Пике.

В края на летния трансферен прозорец пък ръководството на Барселона е опитало да направи доста любопитен трансфер. Повече по темата може да намерите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички