Меси нападна Бартомеу и обяви причината да остане в Барселона


Меси нападна Бартомеу и обяви причината да остане в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1772 0

Звездата на Барселона Лионел Меси обвини президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу в некоректност. Аржентинецът сподели, че цяла година е искал да напусне каталунците, а Бартомеу го е уверявал, че клаузата му го позволява в края на сезона и сега не е спазил думата си.

"Бях сигурен, че съм свободен да реша бъдещето си. Президентът каза, че ще съм свободен. А сега се е хванал за факта, че клаузата за 10-и юни важи с пълна сила. По това време сезонът беше в разгара си и се борехме и с ш*бания вирус, което промени всички дати. И това е причината да продължа да играя за Барселона. Сега ще продължа да играя за Барселона, защото президентът ми каза, че единственият вариант да напусна е да платя 700 милиона евро, което е невъзможно. Другият вариант беше да отидем на съд. Никога не бих съдил Барселона, защото това е клуб, който обичам и ми е дал всичко. Това отборът на живота ми и съм устроил целия си живот тук", заяви аржентинецът пред Goal.

"От много неща ме заболя, включително от публикации срещу мен и, най-вече от факта, че всички те бяха лъжливи. Или че писаха, че съм готов да съдя Барселона, за да се облагодетелствам. Никога не бих направил нещо подобно. Повтарям, исках да си тръгна и това беше мое право, защото в контракта е ясно упоменато, че мога да го направя. Бях решил да напусна и това ми коства скъпо. Но исках да си тръгна, защото исках да живея последните си футболни години щастливо", допълни Меси. А как семейството на Меси е приело новината, че иска да напусне Барселона - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички