Как семейството на Меси е приело новината, че иска да напусне Барселона?


Как семейството на Меси е приело новината, че иска да напусне Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

1617 0

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси даде откровено интервю, в което сподели за намерението си да напусне каталунския клуб, но причината, че ще стигне до съд го е отказала. Аржентинецът споделя, че през последната година не е бил никак щастлив в клуба, като разкри и как е реагирало семейството му при новината, че иска да напусне "Камп Ноу".

"Когато го споделих на жена си и на децата си, беше брутална драма. Цялото семейство започна да плаче, децата ми не искаха да напускат Барселона и да сменят училището. Но аз погледнах по-напред и искам да се състезавам на най-високо ниво, да печеля титли, да се състезавам в Шампионската лига. Можете да спечелиш или да загубиш, но трябва да се състезавате", заяви аржентинецът пред Goal.

"Матео е още малък и не разбираше точно какво се случва, че трябва да отидем на ново място да градим нов живот. Тиаго е по-голям, чу по телевизора нещо и ме попита. „Не исках той да знае нищо за принудата да напусне, да трябва да живее в ново училище или да създаде нови приятели. Той плака и ме молеше да не ходим на друго място. Жена ми, с цялата болка в душата, ме подкрепяше". А ето и как обясни решението си все пак да остане в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички