Меси е все по-позитивно настроен към оставане в Барселона


Меси е все по-позитивно настроен към оставане в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1659 0

Бъдещето на капитана на Барселона Лионел Меси, чийто договор с клуба изтича в края на сезона, остава неопределено. Аржентинецът все още не е решил къде ще продължи кариерата си, пише "Marca". Според изданието обаче, което се позовава на източници в клуба, към момента суперзвездата се отнася по-позитивно към идеята да остане на "Камп ноу", отколкото преди. А обкръжението на нападателя не опровергава информацията.

Меси наистина искаше да напусне Барса, когато нейн президент беше Хосеп Мария Бартомеу, но сега ситуацията се е променила. Нападателят възнамерява да изчака резултатите от президентските избори на 7 март, за да обсъди бъдещето си с евентуалния нов шеф на каталунците.

Освен това, както пише "Marca", постоянните слухове, че звездата е готов да смени клуба все повече го дразнят. Той не е останал доволен от последните коментари на спортния директор на ПСЖ за него, както и на няколко от футболистите на тима. Лионел не е каресал и корицата на списание "Франс Футбол", на която беше изобразен той, но с фланелка на френския клуб. А ето защо Фабио Капело е уверен, че Меси ще остане на "Камп ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички