ВИДЕО: Как Кристиано Роналдо прати Шакира от рая до ада за минути?


ВИДЕО: Как Кристиано Роналдо прати Шакира от рая до ада за минути?
Снимка: Getty Images/Guliver

2596 0

По време на престоя си в Реал Мадрид Кристиано Роналдо се изправи много пъти срещу Барселона и смело може да се каже, че в повечето от тях той не пропускаше да накаже своя съперник. Португалецът често тормозеше един от лидерите на каталунците в лицето на бранителя Жерар Пике.

Както е известно, половинката на Пике е популярната певица Шакира. Изглежда тя също преживява пораженията от Реал, тъй като в социалните мрежи бързо набра популярност видео отпреди близо 10 години. То е от финала за Купата на Испания между Барселона и Реал Мадрид.

Тогава камерите улавят как Шакира бурно се радва на пропуск на Роналдо и дори го осмива. Не след дълго обаче Кристиано не пропуска и носи успеха на "кралския клуб" с гол с глава в добавеното време. Тогава певицата буквално се хваща за главата и е видимо разочарована.

В Ювентус Кристиано Роналдо продължава да ниже гол след гол, но в един определен аспект от играта определено има голям срив. Оказва се, че Роналдо е вкарал само веднъж от 64 опита от пряк свободен удар в Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички