Меси отправи призив към феновете си в борбата с коронавируса


Меси отправи призив към феновете си в борбата с коронавируса
Снимка: принтскрийн

5138 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси последва примера на други свои известни колеги и отправи своя призив към милионите си фенове във връзка с коронавируса. Аржентинецът използва за целта профилите си в социалните мрежи, където написа добре обмислено послание.

"Трудни дни за всички. Живеем притеснени от това, което се случва и искаме да помогнем, като се поставим на мястото на тези, които преминават през това, било то защото е засегнало пряко тях, или семейството и приятелите им, или защото работят на фронтовата линия в болниците и здравните центрове. Искам да изпратя много сили на всички тях.

Здравето винаги трябва да е на първо място. Това е изключителен момент и трябва да се следват препоръките както на здравните организации, така и на държавните органи. Само така можем да се борим ефективно с това. Време е да бъдете отговорни и да останете вкъщи, плюс това е идеална възможност да се насладите на това време с близките си, което не винаги можете да имате.

Пращам ви прегръдка и да се надяваме, че можем да обърнем тази ситуация възможно най-бързо", написа Меси. Междувременно, над боса на Реал Мадрид Флорентино Перес също надвисна опасност от заразяване с опасния вирус. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички