Матиас Погба е сигурен, че Реал Мадрид може да купи Пол Погба


Матиас Погба е сигурен, че Реал Мадрид може да купи Пол Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

2517 0

Братът на Пол Погба - Матиас открито заяви в интервю за "El Chiringuito", че френският халф желае да напусне Манчестър Юнайтед и да премине в Реал Мадрид. Двата тима в хода на почти цялото лято не могат да стигнат до разбирателство за продажбата на полузащитника, който вече изигра един мач от сезона с екипа на "червените дяволи" при победата с 4:0 над Челси.

"Зидан е едно от величията и мисля, че ако клубът му даде каквото поиска, той няма да има проблем. Ако не му дадат това, което поиска обаче, той ще има трудни времена в клуба, защото това, което е поискал не е станало, а вече е малко късно. 

Сигурен съм, че Флорентино Перез може да си позволи да купи брат ми, защото в този живот няма нищо невъзможно. Не мисля, че Пол струва 200 милиона. Сигурен съм, че Манчестър Юнайтед ще иска висока цена за него, защото в момента пазарът е такъв, но не мисля, че ще е сума от рода на 200 милиона", сподели Матиас Погба пред "El Chiringuito".

Наскоро бивш треньор на Манчестър Юнайтед обяви, че има една причина, която ще задържи Пол Погба на "Олд Трафорд". Каква е тя може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички