Мартин Георгиев и Барселона триумфираха в Испания!


Мартин Георгиев и Барселона триумфираха в Испания!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1706 0

Мартин Георгиев и Барселона до 19 години триумфираха в "Дивизията на честта", след като победиха с 2:1 Корнея и си осигуриха първото място.

Младата генерация на "блаугранас" е водена от Оскар Лопес, който пусна българина във въпросния мач през втората част. Именно и тогава паднаха трите гола в мача. 

В 51-ата минута Унай Ернандес даде аванс на Барселона, а в 68-ата Анхел Аларкон удвои преднината. В добавеното време на срещата Карлес Гаридо вкара почетното попадение за гостите.

 

Какво предстои

Каталунците по-конкретно завършиха първи в група 3 на "Дивизията на честта", която включва отбори от Каталуния, Арагон и Балеарските острови. По този начин тимът на световния колос ще играе за "Купата на шампионите".

За тази надпревара се класират шампионите от седемте дивизии и най-добрият втори отбор от тях. Регламентът в тази надпревара включва четвъртфинали на разменено гостуване. Победителите от тях се класират за "финална четворка", полуфиналите и финала са в един мач на терен, определен от Испанската кралска футболна федерация.

 Ето къде да гледате Барселона - Бетис НА ЖИВО по ТВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички