Бивши и настоящи звезди на Реал Мадрид със сърцераздирателни думи за Марсело


Бивши и настоящи звезди на Реал Мадрид със сърцераздирателни думи за Марсело
Снимка: GettyImages

3161 0

Една от най-великите фигури в историята на Реал Мадрид - Марсело, напуска "кралския клуб" след цели 18 години на "Сантяго Бернабеу".

Освен с прекрасния си талант бразилецът е известен и с голямото си сърце. Именно това предизвика истинска тъга у съотборниците му, които написаха сърцераздирателни постове, в социалните мрежи.

"Повече от съотборник, това е брат, който футболът ми даде. На и извън терена, това е един от най-великите звезди, с които имах удоволствието да споделям съблекалнята. Успех в новото приключение", написа Кристиано Роналдо. 

"Ти пристигна като дете. Колко ли пъти крещях 'Марселооо, върни се'! Благодаря ти, че беше такава легенда. Огромна прегръдка, приятелю и всичко най-хубаво за в бъдеще", сподели Икер Касияс.

"Марсело, благодаря ти за всичко! Легендата с най-много трофеи в най-добрия отбор в света. Беше удоволствие да се уча от теб", публикува младата звезда на Реал Винисиус Джуниър.

"Мога да кажа, че съм играл с най-добрия ляв бек за всички времена", допълни Тони Кроос.

Марсело изигра 545 срещи с белия екип, записвайки 38 гола и 103 асистенции. Той спечели 25 трофея с "лос бланкос". От мнозина бива определян като най-класния футболист на този пост в историята на футбола. 

Вижте видео от емоционалното сбогуване на бразилеца с клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички