Марсело е много близо до подпис с отбор от английската Висша лига


Марсело е много близо до подпис с отбор от английската Висша лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2269 0

Легендата на Реал Мадрид - Марсело, е много близо до това да продължи кариерата си в английския елитен отбор - Лестър. В момента бразилецът е свободен агент, а "лисиците" са се допитали до него за услугите му.

Очаква се бразилецът да мине медицински прегледи на "Кинг Пауър" и да подпише договор с шампиона на Англия от сезон 2015/16 до юни 2023 година, информира испанският журналист Марти Мирас.

Левият бек е без клуб, откакто напусна Реал Мадрид, когато договорът му изтече в края на миналия сезон. Марсело се присъедини към гигантите от Ла Лига през януари 2007 г. и направи удивителните 546 мача за "Лос Бланкос", като отбеляза 38 пъти.

Бразилецът беше част от звездните отбори на Кралския клуб, които спечелиха Шампионска лига в пет пъти, а същевременно и шест титли от Ла Лига и четири Световни клубни първенства.

През цялото лято Марсело бе свързван с най-различни клубове от Турция, но до официална сделка така и не се стигна. Предстои да разберем дали Марсело ще премине в отбора на "лисиците". Междувременно ето каква сделка осъществиха Барселона и Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички