Марсело и Рамос са само на три трофея от голям рекорд в Реал Мадрид


Марсело и Рамос са само на три трофея от голям рекорд в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1612 0

Серхио Рамос и Марсело може да не пристигнаха по едно и също време на "Сантяго Бернабеу", но вдигнаха първия си трофей заедно и имат еднакъв брой спечелени трофеи с екипа на Реал Мадрид.

Триумфът им на Световното клубно първенство бе 20-и спечелен финал за тях с Реал и са много близо до застигането и подобряването на още рекорди. Те са само на един трофей от това да застигнат легендата на тима Маноло Санчис и на три зад рекордьора Пако Хенто.

Първата титла за двамата играчи, които пристигнаха в Мадрид през лятото на 2005 година и и зимата на 2006 госина бе шампионската тила за сезон 2006/07. 11 години по-късно те продължават да печелят заедно, стигайки до завидния брой от 20 отличия - 4 титли в Ла Лига, две от Купата на Краля, 4 Шампионски лиги, 4 пъти са печелили Световното клубно първенство, 3 пъти Суперкупата на Испания и 3 пъти Суперкупата на Испания. Само още 3 трофея ги делят, за да задминат поредното постижение и да увековечат още повече историята си с Реал Мадрид.

Очаква се Реал да направи сериозна зимна селекция, тъй като от началото на сезона отборът не е никак убедителен. Едно от нашумелите имена на европейския футбол бе предложен на тима - вижте кой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички