Предложиха Набил Фекир на Реал Мадрид, "белия балет" обаче не бърза


Предложиха Набил Фекир на Реал Мадрид, "белия балет" обаче не бърза
Снимка: Getty Images/Guliver

2634 0

Зимният трансферен прозорец вече започна, както и най-различни спекулации особено за водещите европейски отбори. Според една от тях звездата на Лион Набил Фекир е свързван с Реал Мадрид. През лятото 25-годишният плеймейкър отново бе спряган за трансфер на "Сантяго Бернабеу".

Има информации, че Барселона също се интересува от него, но каталунският клуб се е съсредоточил в опитите си да привлече хита в холандското първенство - Франки Де Йонг, към когото голям интерес има и от ПСЖ, и от Манчестър Сити. Халфът на Лион бе на крачка от Ливърпул през лятото, а в последните дни се заговори, че Челси е сред големите фаворити за подписа му.

Иначе договорът на Фекир е до лятото на 2020 година, а отказът му да преподпише с "хлапетата" изнервя ръководството на тима и това може да ги принуди да го продадат или през зимата, или през лятото. Френскияр национал има 16 мача през сезона, отбеляза 6 гола и се отличи с 4 асистенции, показвайки, че може да се разчита на него. От Реал вече проучват възможността за неговото привличане, тъй като искат да намерят играч с подобна роля на Лука Модрич.

Засега, от "белия балет" са фокусирани в постигането на сделката за звездата на Ривър Плейт - Есекиел Паласиос, който с всеки изминал ден, в който не подписва се отдалечава повече и повече. Още преди две седмици бе обявено, че всичко е договорено, но той все още не е подписал с европейския гранд. Ето и повече подробности относно евентуалната сделка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички