Marca предрича бляскаво бъдеще пред 18-годишния халф на Барселона Илаиш Мориба


Marca предрича бляскаво бъдеще пред 18-годишния халф на Барселона Илаиш Мориба
Снимка: Getty Images

1982 0

В свой материал от днес Marca обръща специално внимание на младата надежда на Барселона Илаиш Мориба, който вчера отбеляза първия си гол за клуба при победата с 2:0 над Осасуна. Според Marca Мориба ще се превърне в един от бъдещите звездни играчи на Барселона.

"Той е впечатляващ когато му се дава шанс от Роналд Куман и вече е регистрирал две асистенции и гол, като повечето специалисти вярват, че бъдещето е светло за 18-годишния футболист.

Халфът влезе в игра през последните 23 минути в "Ел Садар", замествайки Серхио Бускетс. Той вкара гол и изпълни 13 успешни подавания през нощта, която никога няма да забрави.

"Благодаря на Лионел Меси, който ми подаде", каза Илаиш, когато обсъждаше гола си. Не знам как се получи, но успях да отбележа. Никога няма да забравя това. Ще го отнеса в гроба със себе си."

Той вкара гол на същия терен, където и Ансу Фати откри сметката си за клуба. Стадионът на Осасуна изглежда е на кадем за обещаващите млади играчи на Барселона. Илаиш стана петият най-млад голмайстор на Барселона в историята. Списъкът е оглавен от Ансу Фати, който е следван от Боян Къркич, Лионел Меси, Педри и сега Мориба."

Изданието завършва коментара си с напомнянето, че Барселона няма загуба в Ла Лига от 16 мача, записвайки 13 победи в тях. А с какъв екип ще играе Барселона от следващия сезон, вижте ТУК.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички