"Marca": Хари Кейн се превърна в приоритетна цел на Реал Мадрид


"Marca": Хари Кейн се превърна в приоритетна цел на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2806 0

Предвид факта, че Кристиано Роналдо е на изхода на Реал Мадрид, испанският клуб това лято трябва да вземе една или няколко звезди от световна класа. Според "Marca" ръководството на "белите" наблюдава внимателно играта на своите потенциални попълнения на Световното първенство по футбол 2018, заради което към момента е сменило своите приоритети.

Голямата цел на "Кралския клуб" беше Неймар, но в клуба са останали разочаровани от представянето му за Бразилия на Мондиала. Затова са решили да се откажат от него. От друга своя цел - Килиан Мбапе от Франция, "белите" са далеч по-впечатлени, но осъзнават, че ще е много трудно да го измъкнат от ПСЖ.

Така вниманието на шефовете на клубния шампион на Европа е съсредоточено върху английския национал Хари Кейн. На турнира в Русия нападателят вкара 6 гола и ще играе полуфинал със своя тим. Плюс за Реал в този конкретен случай е, че те имат добри отношения със собственика на Тотнъм Даниел Леви, от който преди време закупиха правата на звезди като Лука Модрич и Гарет Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички