Реал Мадрид е наясно със своя план "Б", ако не успее с Неймар


Реал Мадрид е наясно със своя план "Б", ако не успее с Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

4060 0

Роберто Мартинес изведе Белгия до полуфинал на Световното първенство по футбол, след като отстраниха големия фаворит Бразилия. Заедно с Еден Азар в състава си, който е във върхова форма отборът ще се бори за място на финала с Франция.

Именно Азар се е превърнал и в план "Б" за Реал Мадрид, ако не се справи с привличането на Неймар. Бразилецът отдавна е голямата цел на Флорентино Перес, но така и не се стигна до така мечтания трансфер. От "белия балет" усещат, че именно сега е моментът, в който може да се стигне до него.Особено ако Кристиано Роналдо наистина напусне тима, то пътя за Неймар да се превърне в голямата звезда в Мадрид е отворен.

Това, че звездата на "селесао" има само един сезон в ПСЖ може да усложни ситуацията, което кара от "Бернабеу" да гледат и други опции. Според тях Азар би се вписал в Реал със стила си на игра, атакуващите му функции и креативността му. Белгиецът също не е крил предпочитанията си към Реал, като преди Мондиала заяви, че ако направи добър турнир всичко би било много по-лесно. "Ако Реал наистина ме иска, то знае какво трябва да направи", заяви тогава Азар, който все още отказва да поднови договора си с Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички