Бивш президент на Реал: Няма да е странно да видя Роналдо в Юве


Бивш президент на Реал: Няма да е странно да видя Роналдо в Юве
Снимка: Getty Images/Guliver

1995 0

Бившият президент на Реал Мадрид - Рамон Калдерон, заяви, че няма да е странно да види Кристиано Роналдо с екипа на Ювентус, но се обяви против неговата продажба. Спекулациите не спират да пращат португалеца при "бианконерите" за сумата от 100 млн. евро.

"Ако Роналдо напусне Мадрид, то може да остави такава дупка, която да не може да се запълни. Много трудно можеш да намериш подобен тип играч, който се грижи за отборната игра и да отбелязва над 50 гола на сезон", заяви Калдерон пред Tuttomercato.

"През годините Перес взе много страхотни решение, но има един голям недостатък. Не се възползва от това, което му оставят играчите като Икер и Раул, например. Кулминацията и в случая е, когато Роналдо е разбрал, че не е ценен от Перес. Иска по-висока заплата, но това е най-нормалното желание, когато си най-добрият", допълни още бившият президент на Реал.

Той призна, че Роналдо би би страхотна придобивка за Ювентус. "Не е странно да отиде там, тъй като Юве се е доказал като един от големите клубове. Той може да затвърди превъзходството им и да им помогне в Шампионска лига. От маркетингова цел също Роналдо е голям бонус за всеки клуб, всеки иска да го има в отбора си".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички