Малкият продължава да изумява - Ендрик НЕ планира почивка това лято!


Малкият продължава да изумява - Ендрик НЕ планира почивка това лято!
Снимка: Getty Images

1384 0

Светът не спира да говори за Ендрик, а той пък не спира да изумява всички. Сега се оказа, че тийнейджърът не планира да почива дори ден това лято, въпреки интензивният календар, който го чака!

Новият му клуб, Реал Мадрид, вече излезе с официално изявление, че всички играчи от първия състав ще вземат участие в предсезонното турне, с изключение на тези, които стигнат минимум до полуфиналите на Копа Америка и Евро 2024.

"Пишете ме от първата минута!"

Още: Лошо: Контузия може да спре Ендрик за рекорда на Пеле (ВИДЕО)

Много е вероятно именно Бразилия да стигне до тази фаза, а защо не и да спечели турнира. Мачовете са предвидени за средата на юли, малко преди 18-тия рожден ден на Ендрик, който е на 21-ви. Това автоматично би значело, че той ще получи по-дълга почивка от Карло Анчелоти, но момчето явно има друга мисия.

Ендрик не планира почивка това лято

Бразилските медии предават, че той е бил категоричен, че дори Бразилия да играе финал, пак ще се яви на турнето на Реал Мадрид. За момента са предвидени три мача на "белия балет" в САЩ - срещу Милан (31.07), Барселона (03.08) и Челси (06.08). Отборът, разбира се, ще лети за Щатите около седмица по-рано, а Ендрик държи да бъде с тях още от първата минута. Като прибавим задължителните медицински прегледи и други формалности е напълно възможно той буквално да няма дори и ден ваканция.

Забележителен професионализъм, на който Флорентино Перес отговаря подобаващо. Семейството на Ендрик вече е получило на разположение луксозна вила в квартала Ла Моралеха. Много близо до мястото живеят други две кариоки от Реал - Родриго Гоеш и Винисиус Жуниор.

Още: Чудовищно: Ендрик може да счупи рекорд на Краля на футбола Пеле в следващия си мач! (ВИДЕО)

Именит вратар обиди Винисиус и заяви: Той първи обижда и атакува съперниците си!

Наказаха с две години национал на Бразилия заради допинг измама

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички