Майката на Агуеро: Обеща ми, когато се сбогуваш, да не плачеш


Майката на Агуеро: Обеща ми, когато се сбогуваш, да не плачеш
Снимка: Getty Images

1792 0

Майката на Серхио Агуеро - Адриана, подкрепи с емоционален пост сина си, който сложи край на футболната си кариера на 33 години заради проблеми със сърцето. Тези дни кардиологът му обясни какви точно са тези проблеми (подробности тук).

"Скъпи сине, всички са чували за твоите постижения, но малцина знаят как започна твоят път. Ние не можехме да празнуваме рождения ти ден, докато не стана на 4. Твоите мечти, твоите жертви, за да ги реализираш, твоят дебют за Индепендиенте на 15, младежкото първенство в Нидерландия, турнирът в Канада. Помниш ли деня, когато ти попита дали да отидеш в Атлетико (Мадрид)? Аз отговорих: "Какво искаш ти?". И ти ми каза: "Да побеждавам". Аз добавих: "Давай, но не плачи в деня, когато трябва да кажеш 'сбогом". "Обещавам", ми каза ти", казва в публикацията си г-жа Агуеро.

"Златният медал в Пекин, титлите в Испания, националния отбор, голът в 93:20', топката във вратата на Наполи и титлата "голмайстор номер едно в историята на клуба". Ако нещо ти бе липсвало, то беше победата в Копа Америка заедно с твоя приятел Лео. Най-накрая дойде времето да преминеш в Барселона и това беше удар за всички", продължава любящата майка.

"Tи започна да играеш на 5, когато живеехме на село. Помня, когато за първи път ти купихме топка. Мъжът те погледна и каза, че ще бъдеш страхотен футболист. Всичко се случи много бързо. Ти игра на три Световни, беше вицесветовен шампион. Твоята кариера е толкова успешна, че на 33 не можеш да искаш повече. След толкова години във футбола е време да пожънеш плодовете. Там ти беше герой, но аз те познавам от друга страна - като син. Ти си част от мен, от всички нас. Ти си герой. Крал. Твоето семейство винаги ще бъде до теб. Но днес, както никога, аз те обичам, скъпи. Твоя мама", завършва Адриана своето посвещение. Eто какви са четирите варианта за бъдеща професия на Агуеро. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички