Бускетс намекна за поуки в Барселона и се надява на бързо възстановяване за контузените


Бускетс намекна за поуки в Барселона и се надява на бързо възстановяване за контузените
Снимка: Getty Images

1816 0

Капитанът на Барселона - Серхио Бускетс, говори след успехите на каталунците през изминалата седмица, когато последователно надвиха Виляреал с 3:0, а по-късно и Атлетик Билбао с 4:0 на "Камп Ноу". Опитният играч изрази задоволството си от постигнатото преди ключовия двубой от Шампионска лига с Байерн Мюнхен. 

"Влизаме в настоящата седмица с увереност след трудните дни. Мисля, че се възстановихме добре, изиграхме два добри мача и продължаваме да се борим за върха", подчерта Бускетс пред медиите в Испания.

"Треньорът е доволен, защото той винаги иска да побеждаваме. Надявам се, че контузените играчи в състава ще се върнат бързо в игра, тъй като с колкото повече футболисти разполагаме, толкова сме по-силни", добави 34-годишният играч.

В списъка с най-ключовите контузени играчи на Барселона са Кристенсен, Араухо и Депай, които са аут от периода на последната почивка за национални отбори. Бускетс не пропусна да намекне и че "кольорите" са си взели поуки от представянето си в европейските клубни турнири до момента.

Вижте коя звезда се очертава да създава проблеми Шави!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички