Лошата съдба на Еден Азар в Реал Мадрид няма край


Лошата съдба на Еден Азар в Реал Мадрид няма край
Снимка: Getty Images/Gulliver

1240 0

Суперзвездата Еден Азар за пореден път влиза в лазарета на Реал Мадрид и за втори пореден сезон няма да се доближи до изиграването дори на 20 мача с екипа на "белия балет". Точно преди реванша срещу Аталанта в Шампионска лига - мач, в който се очакваше белгийският ас да е титуляр, той отново е получил контузия и ще отсъства от терените минимум един месец. 

От клуба заявиха, че бившата звезда на Челси е диагностициран с мускулна травма на десния псоас (директната мускулна връзка между торса и краката) и няма да бъде в групата на Зинедин Зидан за срещата във вторник вечер на стадион "Алфредо ди Стефано". 

Официалният сайт на "кралете" не дава повече подробности за състоянието на Азар, но този тип травми отнемат между 4 и 6 седмици за почти пълно или пълно възстановяване. Преди новината за поредната мускулна травма, белгиецът вече беше изпуснал 21 двубоя на испанския колос заради мускулни травми. 

Общият брой на контузиите на Азар в Реал вече надхъврли 10, като това ще е 11-ият период в кариерата му на "Сантиаго Бернабеу", в който ще изпусне поредни мачове на своя отбор. До момента той е изпуснал 50 двубоя на Реал Мадрид. 

Наскоро самият Азар си навлече гнева на феновете с коментара си за формата, в която се намира

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички