Ново 20: От Ювентус признаха, че Кристиано Роналдо е бъдещето на клуба


Ново 20: От Ювентус признаха, че Кристиано Роналдо е бъдещето на клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1312 0

На фона на постоянните спекулации около бъдещето на голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо изпълнителният директор на клуба Фабио Паратичи даде ясно да се разбере, че "бианконерите" нямат намерение да се разделят португалеца и че дори той е бъдещето на клуба.

"Кара ме да се засмея. Никога не съм си представял, че Роналдо може да бъде поставен под въпрос. Никога в кариерата си не съм си помислял, че трябва да обсъждам Кристиано Роналдо и дали трансферът му е бил нещо хубаво или нещо лошо.

Говорим за човек, който през 2020 година има отбелязани 41 гола в 38 мача с Ювентус. Той е водещ реализатор на Серия А - сега, а не преди 5 години. Той е печелил 5 награди от "Златната топка" и не знам колко трофея от Шампионска лига. Привилегия е да го имаме тук и ще го държим здраво. Много сме щастливи, че е с нас" - сподели Паратичи.

След което му бе зададен въпрос дали Роналдо представлява бъдещето за Ювентус, на което италианецът отговори: "Със сигурност". Междувременно в Испания разкриха, че Кристиано Роналдо не е приоритет за Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички