Ливърпул предлага заплата на Гави, за която в Барса не може да мечтае


Ливърпул предлага заплата на Гави, за която в Барса не може да мечтае
Снимка: Getty Images

4632 0

Полузащитникът на Барселона Гави още не може да се договори с клуба за новия си договор, а в Каталуня вече обявиха какви цифри се обсъждат и от страна на каталунците, и от страна на Ливърпул, който е другият сериозен кандидат за подписа му.

Според beteve.cat от Барселона са предложили на 17-годишния футболист заплата от 2 милиона евро годишно. Това е доста повече, отколкото Гави и агентът му Иван де ла Пеня. 

Халфът разчита да получи 4-годишен контракт с ежегодно нарастване на заплатата: четири милиона евро за първата година, пет за втората, шест за третата. Заплатата за четвъртата година от страна на играча изискват да бъде съгласувана с това как е играл той през периода. 

Младият испанец има поне 2 предложения от английската Висша лига, като едното е от Ливърпул. Финалистът в Шампионска лига 2022 е готов да му плаща 9 милиона евро годишно. Въпреки това Гави и неговото обкръжение искат той да се договори с Барселона. Тези дни пък излезе новина, че от "Анфийлд" са се отказали от Гави - ето защо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички