Ливъпул, Юнайтед и Байерн са аут, Реал Мадрид договори Джуд Белингам


Ливъпул, Юнайтед и Байерн са аут, Реал Мадрид договори Джуд Белингам
Снимка: GettyImages

2647 0

Реал Мадрид изглежда, че се намира на финалната права на финализирането на трансфера на Джуд Белингам със споразумение, което вече е в сила с 19-годишния футболист. Испанският тим е предложил 100 милиона евро на Дортмунд за услугите му, а германската страна държи на 150 милиона.

След отхвърляне на няколко оферти

Въпреки това се очаква двата тима да стигнат до сделка, като английският национал ще бъде второто попълнение на екипа на "Сантяго Бернабеу" за сезон 2023/24 след напускането на крайния бек Фран Гарсия, който се завръща след период с Райо Валекано.

Джуд Белингам, който навършва 20 години на 29 юни, е играч, който е на радара на Реал Мадрид от известно време, като неговата креативност и способност да отваря мачове са високо ценени. Съобщава се, че Белингам е отхвърлил и по-изгодни оферти от Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Байерн Мюнхен.

Играчът ще подмлади халфовата линия на клуба и ще се присъедини както към Чуамени, така и към Камавинга, тъй като клубът планира прехода от дългогодишни основни играчи като Тони Кроос и Лука Модрич. Сега клубът е загрижен за нови варианти, тъй като слуховете растат, че Карим Бензема може да бъде привлечен в Саудитската професионална лига. Хоселу от Еспаньол беше предложен като потенциален заместник на френския нападател след изпадането на базирания в Барселона клуб във второ ниво миналия уикенд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички