Лионел Меси засипа с похвали голямата трансферна цел на Барселона


Лионел Меси засипа с похвали голямата трансферна цел на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1730 0

Отборът на Барселона продължава с офанзивата си за привличането на голмайстора на Интер Лаутаро Мартинес, като този път звездата на каталунците Лионел Меси публично "одобри" привличането, след като го засипа с похвали.

"Лаутаро е завършен играч. Ако трябва да съм честен, не знам дали в момента се водят преговори за неговото привличане, нямам идея. И преди съм казвал, че Лаутаро е много впечатляващ нападател, особено защото има всички качества. Той е силен, добър е в дрибъла, може да вкарва голове, знае как да пази топката. Ще видим какво ще стане с него", заяви Меси пред Ел Мундо Депортиво.

Шампионите на Испания се надяват да привлекат Лаутаро през летния трансферен прозорец, но за целта ще трябва да платят откупната клауза в договора му на стойност 111 милиона евро. Ръководството на каталунците се надява тази сума да бъде значително намалена, като за целта искат самият Мартинес да поиска от босовете на "нерадзурите" да бъде продаден. Очаква се от Интер да поискат играч на Барселона в замяна на 22-годишния Мартинес, като според медиите в Италия първи избор на наставника на "нерадзурите" е централният халф Артур Мело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички