Барса сменя Пике с футболист на Интер


Барса сменя Пике с футболист на Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

3256 0

Отборът на Барселона е набелязал защитника на Интер Милан Шкриняр за заместник на един от ветераните в тима Жерар Пике. През последните месеци Лаутаро Мартинес е футболистът на „нерадзурите“, който редовно е свързван с трансфер на „Камп Ноу“, но сега каталунците са набелязали съотборника му Шкриняр като нова трансферна цел.

Пике ще навърши 33 години през това лято и според „Мундо Депортиво“ шампионът на Испания вижда словашкия национал като идеален заместник на испанеца в сърцето на отбраната в Барселона. Шкриняр е оценяван на 50 милиона евро, но според сайта ‘Calciomercato.com’ Интер ще се раздели със своя футболист единствено, ако пристигне сериозна оферта за него. Партньорът на словака и бивш играч на Атлетико Мадрид Диего Годин е свързван с напускане на „Джузепе Меаца“ след едва един сезон с тима, като Антонио Конте предпочита Шкриняр да остане в Интер.

25-годишният бранител се присъедини към „нерадзурите“ от тима на Сампдория през 2017-та година. През настоящия сезон Шкриняр има 32 мача във всички турнири за Интер, 24 от които са в Серия А. А ето кой титуляр на Барселона е пред напускане на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички