Лионел Меси с поредните разочароващи числа в мач на Барселона


Лионел Меси с поредните разочароващи числа в мач на Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1508 0

Барселона загуби с 1:0 от Атлетико (Мадрид) и за пореден път от началото на сезона разочарова с играта си. Каталунците не успяха да направят нищо запомнящо се, а Лионел Меси отново загърби лидерската позиция на терена.

Аржентинецът е дал само 8 подавания на Педри (2), Гризман (1) и Дембеле (5) Той получи само 9 топки от тях, с 2 от младока, 2 от Антоан и 5 от Усман. Той не комбинира достатъчно  с партньорите си в атаката и така съвсем липсваха опасните положения за каталунцире.

Статистиката показва, че Меси е комбинирал много повече с играчите зад себе си на терена. Той асистира на Роберто 8 пъти, Пянич 7 и Де Йонг 6, докато Пянич и Де Йонг му дадоха съответно 13 и 12 подавания. Аржентинецът не само беше изключен от отбора си, но и загуби 23 топки през целия мач, което е третата му най-лош подобен показетел след 27-те, които загуби срещу Алавес и 26 срещу Реал Мадрид. А кога ще се разбере състоянието на Пике и Сержи Роберто - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички