Лионел Меси коментира бъдещето си след Барселона - ще играе ли в ПСЖ?


Лионел Меси коментира бъдещето си след Барселона - ще играе ли в ПСЖ?
Снимка: Getty Images

4316 0

Дойде немислимият момент - да се наложи на Лионел Меси да се сбогува с любимата Барселона. Той стори това на специална пресконференция. Очаквано, на нея 34-годишният аржентинец бе устремено запитан за бъдещето си и дали то е свързано с френския гранд ПСЖ.

Меси не отговори директно с "да", но и даде ясно да се разбере, че има преговори и че това е най-вероятната му дестинация. Шесткратният носител на "Златната топка" призна, че няколко отбора са се свързали с него след новината, че няма как да продължи кариерата си на "Камп Ноу".

"ПСЖ е възможност. Към момента нямам нищо уговорено с никой отбор. Когато излезе изявлението, че няма да продължа в Барселона, имах много обаждания. Има няколко заинтересовани клуба. Няма нищо категорично, но водя преговори" - заяви Меси.

Той бе помолен да коментира и снимката с играчи на ПСЖ, която се появи още преди новината от Барселона. "Това са глупости. Видяхме се в деня, преди да дойда. Уговорихме се да отидем в къщата на Неймар за барбекю. Снимката е от момента. Тогава имаше шеги, казаха ми да отида в ПСЖ. Няма нищо странно. Това е снимка на приятели".

А на самата пресконференция Меси не издържа и секунди без да се разплаче, вижте изключително емоционалния момент (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички