Финално: Лионел Меси не издържа и няколко секунди без да се разплаче за сбогом с Барселона (ВИДЕО)


Финално: Лионел Меси не издържа и няколко секунди без да се разплаче за сбогом с Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

6967 0

Немислимото се случи и Лионел Меси напуска Барселона. Необходимо е повече време за всеки футболен привърженик да осъзнае напълно какво се случи, но то е факт. А сбогуването между 34-годишния аржентинец и каталунците е едно от най-тежките неща, които са се налагали на Меси в цялата му кариера, а вероятно и живот.

Меси е юноша на каталунците, като влиза в първия тим през сезон 2004/05. Изиграва 17 сезона с фланелката на клуба, като за този период се превръща в един от най-великите футболисти за всички времена, както и в най-голямата икона за испанския гранд.

Аржентинецът записва близо 800 професионални двубоя за Барселона, в които се разписва над 672 пъти. За тези години той печели цял куп отличия с каталунците - всеки възможен трофей.

Лео даде прощална пресконференция, на която говори за случилото се с Барселона и за своето бъдеще. Още в самото ѝ начало обаче той не сдържа своите сълзи в изключително емоционален момент. Вижте сцените във видеото и снимките по-долу.

Всичко от пресконференцията на Лионел Меси за сбогом с Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички