Лионел Меси и Френки Де Йонг - новото ударно дуо в Барселона


Лионел Меси и Френки Де Йонг - новото ударно дуо в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

5360 0

Във вчерашния ден Барселона не успя да спечели гостуването си на Борусия Дортмунд в първия мач на двата тима в Шампионска лига за сезон 2019/2020. Срещата на "Сигнал Идуна Парк" завърши 0:0, но не на това обърнаха внимание медиите в каталунската столица.

Голямата новина за Барса бе завръщането на капитана Лионел Меси. Аржентинецът получи контузия в прасеца и не бе играл през този сезон, но се появи като резерва през втората част за сметка на младата звезда на тима Ансу Фати.

С влизането си на терена до края на срещата, това, което направи впечатление бе търсенето между Ла Пулга и новата звезда на тима Френки Де Йонг. През времето, в което и двамата бяха на терена, нямаше играч, който холандецът да потърси по-често със своя пас от Меси - цели девет пъти. Още по-любопитното е, че нямаше друг играч на терена освен Де Йонг, който капитанът на Барселона да потърси по-често - пет пъти.

А какво бе първото мнение на Лионел Меси за Френки Де Йонг след няколкото изиграни мача от холандеца може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички