Тер Щеген отново затвори устите на Нойер и Льов (ВИДЕО)


Тер Щеген отново затвори устите на Нойер и Льов (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

6612 0

Вратарят на Барселона - Марк-Андре тер Щеген, записа поредно впечатляващо представяне за каталунците. "Блаугранас" записаха нулево равенство срещу Борусия Дортмунд на старта на тазгодишното издание на Шампионска лига. Ернесто Валверде трябва да е доволен от ремито, имайки предвид, че немският вицешампион определено надигра тима му и трябва да съжалява за изпусната победа.

Главна заслуга за това има именно 27-годишният страж на Барселона. Освен, че спаси дузпа, той се отчете и с още няколко запомнящи се намеси. Това е поредното убедително представяне за Тер Щеген. От няколко години насам той поддържа изключително ниво, но въпреки това не може да извоюва титулярната позиция в националния отбор на Германия, защото, когато е наличен, Мануел Нойер винаги е първи избор във важните мачове. 

Бившият играч на Борусия Мьонхенгладбах публично призна, че не е доволен от този факт. Реакцията на Нойер бе остра, отвръщайки, че Тер Щеген пречи на обстановката в отбора по този начин. Селекционерът на Германия - Йоаким Льов, упорито продължава да предпочита вратаря на Байерн Мюнхен. Би било любопитно да се разбере кой ще стартита на вратата на тима за следващия официален двубой, ако формата на двамата продължи да бъде същата.

Едно обаче е сигурно - Марк-Андре тер Щеген за пореден път доказа, че е един от най-добрите на своята позиция в момента и затвори устите на Нойер и Льов, доказвайки им, че грешат. Припомнете си точните думи, с които Тер Щеген изказа недоволството си от позицията, която изпълнява в националния отбор - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички