Левандовски: Всеки мач на "Камп Ноу" ще бъде магичен


Левандовски: Всеки мач на "Камп Ноу" ще бъде магичен
Снимка: GettyImages

1293 0

Барселона представи официално новата си звезда Роберт Левандовски пред привържениците на клуба, събрали се на "Камп Ноу". Според информациите над 50 000 привърженици са аплодирали поляка, който взе номер "9" от Мемфис Депай, дошъл с големи очаквания при каталунците през миналия летен трансферен прозорец.

"Добър ден на всички", поздрави полякът на каталунски, като речта му бе прекъсната от песните на феновете.

"Много съм доволен да бъда в Барселона. Благодаря много. Горд съм да бъда играч на този отбор. Струва ми много, но накрая съм тук. Много съм щастлив и съм сигурен, че ще вкарам много голове на този стадион и ще спечелим много титли с вашата подкрепа", заяви той на публиката.

"Невероятно е да видя толкова много фенове на стадиона. Много е специално за мен. Сигурен съм, че всеки мач на "Камп Ноу" ще бъде магичен. Знам, че феновете ще дойдат на стадиона в неделя да ни подкрепят.

Сигурен съм, че в последния мач преди началото на сезона ще присъстват да ни подкрепят, много е важно", добави първият поляк, който ще се подвизава за футболния "блаугранас".

"Благодаря на членовете на борда, които бяха много смели. Особено на Рафаел Юсте. Работим, за да имаме силен отбор. Отправям призив – елате на "Гампер", ще има историческо представяне", завърши нападателят.

Левандовски не пропусна да направи обиколка на стадиона в компанията на деца от академията на каталунците, а по-късно разписа куп фланелки и позира за снимки със семейството си.

"Благодаря за голямото усилие, което направи да дойдеш тук. Благодаря на всички, които дойдохте. Гледам ви и си мисля, че това е повече от клуб. Не беше лесно, но сделката успя, защото това е футболист, който искаше да играе в Барселона.

Искам да благодаря специално на агента му Пини Захави. Също така на Матеу Алемани за това, че преговаря с един от най-големите клубове в Европа и за тандема му с Кройф. Благодаря и на семейството на Роберт и специално на съпругата, която е един от ключовете той да бъде в такава форма", коментира президентът Лапорта.

Вижте повече за събитието!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички