Левандовски, Дембеле и Рафиня ще бъде триото, което ще води атаката на Барселона


Левандовски, Дембеле и Рафиня ще бъде триото, което ще води атаката на Барселона
Снимка: GettyImages

1985 0

Стана ясно на кои футболисти в атаката ще залага мениджъра на Барселона - Шави. Испанецът е решил, че най-голямо доверие ще има на Роберт Левандовски, Рафиня и Усман Дембеле, съобщава изданието "Directo Gol".

Управата на "блаугранас" се бори дълго време да си осигури услугите точно на тези трима играчи и звучи съвсем логично Шави да ги използва най-много занапред.

Роберт Левандовски акостира на "Камп Ноу" от Байерн Мюнхен за сумата от 45 милиона евро. Рафиня се присъедини към редиците на Шави от състава на английския Лийдс, а Усман Дембеле поднови договора си с каталунците и сега ще бъде обвързан с тях до 2024 година.

Много от феновете на испанския гранд са на мнението, че точно такова трио може да се сравнява със славното нападение на Барселона в периода 2015-2017 година, когато атаката на каталунците беше водена от Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес.

Предстои да разберем обаче дали тези трима футболисти ще направят това, което се изисква от тях в опитите си да върнат Барселона обратно на върха в европейския футбол. Междувременно каталунците се разделиха с още един футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички